Topkwaliteit van Nederlandse bodem. Rozen met een goede houdbaarheid, waaraan de consument volop plezier beleeft. Met dit doel voor ogen sturen wij onze teelt en kiezen wij ons sortiment. Op 11.500 m2 wordt vanaf februari 2012 de roos 'Red Naomi!' geteeld. Dit is een rode roos met een zeer grote bloemknop. De knop is helder rood en bloeit langzaam open. Red Naomi!' heeft ook een aangename geur.

Ons bedrijf is deelnemer aan Rosebrandt, Dutch Masterpiece. Dit is een samenwerking tussen Nederlandse rozentelers en veredelaars. Onze roos is een meesterwerk, speciaal voor u geteeld. Zodat u uw klanten kunt voorzien van een unieke beleving, een roos met emotie. Ons platform garandeert in Nederland geteelde rozen. En met deze gezamenlijke naam maken wij het u gemakkelijk de Nederlandse rozen te herkennen. Een product waar wij trots op zijn en voor 100% achter staan.

Wat wij en onze Rosebrandt rozen voor u kunnen betekenen vindt u op de website van Rosebrandt: www.rosebrandt.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eenmaal per twee weken worden onze rozen getest op houdbaarheid bij het kenniscentrum voor productkwaliteit van FloraHolland in Naaldwijk. Deze resultaten geven ons een betrouwbaar inzicht voor de bijsturing van het kasklimaat.

 

 

 

 

 

 

Ons bedrijf beschikt over een moderne bedrijfsuitrusting met intensive assimilatiebelichting. Door het energiecluster met ons terrasplantenbedrijf 'Summerville Plants' halen wij een optimale energie efficiëntie uit onze warmtekracht installatie met rookgasreiniger. Mede door de inzet van biologische bestrijders is ons bedrijf M.P.S. A gecertificeerd. 

 

                     

 

 

Onze Red Naomi wordt 5 dagen per week geveild bij FloraHolland Rijnsburg. 

Naast klokverkoop verhandelen we de rozen ook aan exporteurs, groothandelaren en Bloemisten.

Particulieren kunnen ook bij ons bedrijf terecht. Ook zonder bestelling kunt u langskomen voor een mooie bos rode rozen vers van de kwekerij.

de openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 7:00 tot 17:00 uur.

 

                                                                                                                     

 

Klik hier voor Produktfoto's van Red Naomi  

 

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top